Anonimă cu fluturi și vampiri

Faptul că gândurile noastre ne poartă pe unde vor ele e binecunoscut, de aceea nu am nimic de spus în apărarea mea. Așadar, după ce am râs la o replică dintr-un film: totul a fost plătit de o persoană anonimă, a spus un personaj, noi nu cunoaștem nicio persoană anonimă, a răspuns celălalt personaj, m-am apucat să visez cu ochii deschiși și cu amănunte că sunt o scriitoare anonimă de succes.

– Liliecii sunt fluturi transformați de Dracula în lilieci, m-a întrerupt dintr-o dată T, serios, așa cum spun copiii lucrurile importante.

–  De ce? am întrebat cu cea mai sinceră curiozitate, trezindu-mă din visare.

– Ca să-i poată vedea și după ce s-a făcut vampir, pentru că îi plăceau foarte mult fluturii, a răspuns Honey cu aceeași seriozitate.

– Da, chiar! am exclamat, având revelația clară a faptului că liliecii sunt fluturi transformați de Dracula în lilieci.

Mi-a părut rău de Dracula pentru câteva secunde: cred că e greu să-ți petreci eterna moarte vie cu fluturi contrafăcuți și lumină artificială, dar decât deloc, e bine și așa. Apoi am revenit la gândurile mele și am conchis: nu o să fiu niciodată scriitoare, ci doar anonimă, ceea ce înseamnă tot jumătate de vis împlinit. Și oricum, la mine nu e pentru totdeauna.

8 gânduri despre &8222;Anonimă cu fluturi și vampiri&8221;

  1. 🙂 Tare simpatic acest T !
    Din anonimat s-au realizat si se vor realiza cele mai sublime capodopere.Valorile autentice,eterne sunt ascunse,tainice,în profunzimile pamântului si-n abisurile Universului,descoperite de om doar în limita suportabila a perceptiei celor cinci simturi primare de joasa frecventa.
    Pentru descoperirea valorile Absolute,omul are nevoie de metamorfoza materiei moarte,de perceptii noi,elevate de Spiritul Sfânt,Absolut,Singurul în masura sa patrunda dincolo de moarte si Locuinta mortilor,în dimensiunile Luminii alb-stralucitoare prezenta în fiinta lui Hristos ,Fiul omului …
    Sa fii bine Ana,chiar si „anonima” !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.